ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Σκοπός της απολύμανσης

Η απολύμανση είναι μια έννοια η οποία σχετίζεται με την μικροβιοκτονία η οποία είναι μια διαδικασία κατά την οποία καταστρέφονται οι παθογόνοι μικροοργανισμοί με χημικά σκευάσματα και μη σε επαγγελματικούς, οικιακούς και δημόσιους χώρους. Με τις απολυμάνσεις αποσκοπούμε στη μείωση του κινδύνου μετάδοσης επικίνδυνων μολυσματικών ασθενειών .Προτείνεται η απολύμανση να γίνεται έπειτα από απεντόμωση ή μυοκτονία.


Mέθοδοι που εφαρμόζει η Αγρομέλλον

Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούμε είναι με ψεκασμό  ή ψυχρό εκνεφωτή σε ολόκληρη την επιφάνεια με ένα κατάλληλο σκεύασμα  για την μείωση των πληθυσμών βακτηρίων, μυκήτων και ιών.


Οι απολυμάνσεις είναι απαραίτητες

  • Σε περιπτώσεις μετά την μυοκτονία. Σε ένα χώρο διαμερίσματος, καταστήματος τροφίμων ή εστίασης κτλ. όπου τα τρωκτικά μεταφέρουν πολλές αρρώστιες επικίνδυνες, για αυτό οι απολυμάνσεις είναι απαραίτητες.
  • Σε περιπτώσεις που εμφανίζεται μηνιγγίτιδα σε σχολειά και παιδικούς σταθμούς.
  • Σε περιπτώσεις καραντίνας , από χολέρα, γρίπη των πτηνών, γρίπη, εμβόλια.
  • Σε περιπτώσεις πλημμύρας από τα μαύρα νερά στις αποχετεύσεις. Εάν έχουν φράξει οι σωλήνες αποχετεύσεων πολλές φόρες πλημμυρίζουν τα υπόγεια των  πολυκατοικιών και σπιτιών. Πρώτα γίνεται απόφραξη από εταιρείες αποφράξεων και εφόσον έχει γίνει καλός καθαρισμός κάνουμε απαραίτητα μια απολύμανση.